Ring oss på telefon 959 48 356 eller kontakt oss her!

Salg

Vinterdress rosa str 86

BEST I TEST - 4 ÅR PÅ RAD I SVERIGE


Vinterdress med svært bra slitestyrke. Meget varm, selv om den kan virke tynn. Regulering på innsiden og regulerbar hette. Forsterket ytterstoff på knær og rompe. Helt  fri for flourkaron og serfifisert med sertifiseringen "BionicFinish Eco" som bekrefter dette. 

Varekode: 153IB270

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 999,00

Salg: kr 999,00

isbjorn

Vi pakker og sender 6 dager i uken.

FRAKT -  fast 59,-
eller hent i vår BUTIKK på Sagene/Bjølsen i Oslo.
Ved henting ta direkte kontakt med oss.

TELEFON - Kontakt oss på telefon: Grete 95948356 eller Janne 93823023

RETUR14 dagers full returrett

 

 

 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Prisbelønnet dress Penguin med avtagbar hette fra Isbjörn. Vinterdressen er laget for å holde barnet tørt og balansert under den kalde årstiden. Alle sømmer er teipede, og dressen har vanntette glidelåser fra YKK. Plagget er vattert med en myk og smidig stopping med høyt varme-vektforhold. Den har en avtagbar og justerbar hette, justerbar midje, forbøyde ermer med myke innerkanter og forbøyde ben for optimal bevegelighet. Bena og ermene har "Grow cuffs", noe som innebærer at når du spretter dem ekspanderer bena og ermene 3 cm i lengden, og dressen kan da brukes ytterligere en sesong.Kåret til "Beste Premiumdress 2016" for fjerde år på rad av siden www.bäst-i-test.se. Dressen fikk hele 10 av 10 mulige poeng!- vann- og vindtett (alle sømmer teipede) - avtagbar og justerbar hette - justerbar midje - tildragning i benslutt - ben og ermer med "Grow cuffs" - vannavstøtende impregnering (DWR) som er 100 % flourkarbonfri - bluesign® sertifisert materiale, 2-lag. - vannsøyle: 15000 mm - pusteevne: 15000 gram/m2/24hMateriale: 100 % nylon Vaskeråd: maskinvask 40°C Tørketromling: 40°C

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Type plaggYttertøy
Merkeisbjorn
TekstilNei
Video url - YoutubeNei
VaskesymbolerMaskinvask 40°C Tørketromling: 40°C
SertifiseringslogoerBionicFinishEco som skal vertifisere at plagget har en flourkarbonfir og økologisk vannavstøtende impregnering.
ProduksjonslandNei
DesignlandSverige

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').