Ring oss på telefon 959 48 356 eller kontakt oss her!

Historien om Englebarn.no

Englebarn åpnet dørene høsten 2002 med et ønske om å skape en butikk der gode kvalitets klær til baby- og barne i økologiske og naturlige kvaliteter sto i sentrum. Butikken skulle være tilgjengelig for flest mulig, og med det var nettbutikken www.englebarn.no et faktum.

Englebarn.no drives i dag av Janne K. Adolfsen og Grete Sexe, to engasjerte og kreative sjeler. Fokuset er i dag som det var i 2002, basert på hensynet til menneske og miljø. Men sortimentet har vokst fra kun å gjelde barn, til også inkludere oss voksne. Tekstilene du finner hos oss er i ubehandlet ull, ull/silke blandinger, økologisk bomull og bambus. Samtlige produktene er fri for kjemiske behandlinger, både når det gjelder klær, sko, leker etc. Vår produkter skal være skånsomme for både de som produserer de og de som bærer de. Bak hvert produkt ligger det også gode arbeidsforhold og en fornuftig produksjon. Hos Englebarn.no er økologi den grønne tråden, og i vårt arbeid ønsker vi å være med på å skape en bærekraftig virksomhet. Gjennom vår nettbutikk kan du i ro og mak handle når det måtte passe deg. Den er åpen 24 timer i døgn et. Likevel vil du oppleve god personlig service og rask levering. Dvs. at vi pakker og  sender din bestilling så rask som mulig, og ofte i løpet av 48 timer så sant varen er på  lager og betalt.

Men bor du eller er i Oslo-området, bli vi veldig glad for besøk i vår unike og personlige butikk i Bentsebrugata 31C på Bjølsen i Oslo. H


Som sagt er miljø er viktig for oss, og derfor prøver vi å bruke emballasjen flere ganger, så fortvil derfor ikke om dine varer kommer i "feil" innpakkning.
Vi holder dørene åpne fra kl. 10.00 til 17.00 mandag- fredag  og lørdag fra kl. 10.00-16.00. Velkommen!

Vi ønsker deg velkomme til en hyggelig og samvittighetsfull handel her hos Englebarn.no

 

Følg oss gjerne på Facebook & Instagram

EnglebarnButikken

 

Med vennlig hilsen

 

 


Englebarn.no
Bentsebrugata 31c
0469 Oslo

Tlf: 938 23 023 Janne eller 959 48 356 Grete

E-post: englebarn@englebarn.no