Ring oss på telefon 959 48 356 eller kontakt oss her!

Kjøpsbetingelser

1. Priser

Prisene som er oppgitt i nettbutikken er inkl 25 % merverdigavgift og i norske kroner (NOK). Dersom du bor på Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norge, må du ettersende et merverdigavgiftsskjema om du ønkser tilbakebetalt merverdiavgiften. 
 
Prisene våre justeres ofte og vi tar forbehold om prisendringer.
 
Det er ingen skjulte kostnader hos oss. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.
 
Rabattkoder gjelder alltid for ordinære varer og ikke på allerede nedsatte varer. Enkelte rabattkoder er av personlig art og vi forbeholder oss retten til å avvise eventuelle salg og deaktivere rabattkoder dersom vi mistenker misbruk. Det er maksimalt tillatt én rabattkode per ordre.
 

2. Betaling

Hos oss har du flere valg i forhold til betaling.
 
2.1. Kort
Når du handler med kort hos oss blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
 
2.2. Faktura
Når du velger  DIBS faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Fordeler ved valg av DIBS faktura: - Du får varen hjem før du betaler - Du har 14 dagers betalingsfrist - Du trenger ikke oppgi kortinformasjon - Du kan laste ned fakturaen din på DIBS.no
Les mer om vilkår her: https://cdn.dibspayment.com/terms/invoice/no/invoice_no.html

Har du spørsmål ang din faktura, kan du kontakte DIBS via deres hjemmeside dibs.no.

3. Levering og ettersending

Rask levering er viktig for oss, og normalt har du varene innen noen få dager og senest innen 2-5 dager fra vi mottar din bestilling. I skoleferier kan det ta noe lengre tid.

Alle sendinger blir levert med Posten, enten i postkassen eller på nærmeste postkontor/post i butikk. Hvis de tilgjengelige utleveringsstedene er for langt unna der du bor, kan pakker leveres av landpostbud enkelte steder i landet. Kontakt oss for å tilpasse leveringsinformasjonen for bestillingen din, etter at du har fullført bestillingen.

Frakt er kr. 59,- (inkl. moms), uavhening av pakkens størrelse og vekt. Du kan også velge å få levert pakken på døren mellom kl. 17-21 for kr 89,-. 

For pakker som sendes til Svalbard, må det betales Postens tilleggsporto på kr. 208,- .

Har du mulighet og ønsker å hente varene selv, kan du hente det i vår butikk i Bentsebrugata 31c på Bjølsen i Oslo. Våre åpningstider er man-fre 10-17 og lørdag 10-15

Det kan hende at noen av varene du bestiller er utsolgt fra lageret vårt eller at leveransen inn til oss er forsinket. Da restnoterer vi den/de manglende varen(e) og sender deg det andre du har bestilt. Vi sender deg den manglende varen så fort vi får den inn igjen, uten at det koster deg noe ekstra.

Hvis vi ikke klarer å levere varen(e) innen avtalt tid, har du rett til å heve kjøpet uten kostnad. Dersom kjøpet heves, tilbakebetaler vi kjøpsbeløpet (inkl. frakt) innen 14 dager fra vi mottar henvendelsen.

 

4. Bytte og retur

Du har 14 dagers full returrett fra du mottar varen, forutsatt at varen ikke er brukt eller skadet. Vi bytter gjerne en vare eller sender pengene tilbake. Varene må sendes i original emballasje og returporto betales av kjøper. Varene kan ikke sendes i postoppkrav. Salgsvarer kan byttes, men refunderes ikke. Er pakken skadet når du mottar den, ber vi deg ta kontakt med Posten snarest. Dersom det er noe feil ved selve varen (og som er vår feil), sender du den ubrukt og i orginal embalasje tilbake til Englebarn.no som vanlig brevpost. Vi dekker da returporto og erstatter varen.

Link til angrerettskjema

 

5. Personopplysninger

Englehagen DA behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til  deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne  register.